Nume(joc):xVincenzo
Nume(real):Adrian
Varsta reala:16
De ce ai vrut sa te apuci de acest server: Deoarece este mult mai diferit decat orice alt server, si desi nu are multi jucatori, are mai mult potential decat majoritatea serverelor care mai sunt deschise.
Care sunt viitoarele tale planuri pe server: As vrea sa contribui la cresterea acestui server si sa fac din el(impreuna cu ceilalti, bineinteles) cel mai bun server.
De ce crezi ca esti pregatit pentru functia aceasta:Deoarece astfel as ajuta serverul si comunitatea acestuia, lucruri ce le-as face cu cea mai mare palcere, plus ca am experienta cu taote factiunile pasnice, mai ales cu Taxi.
Descrierea ta personala(minim 7 randuri) Salut, mă cheama Adrian, am varsta de 16 ani, sunt din Bucuresti. Am să încep prin caracterizarea mea fizică, apoi trec la partea morală. Sunt un băiat de înălțime medie,saten,ochi caprui. Sunt un băiat bine crescut, cu un bun simț al umorului, înțeleg orice glumă, dar atunci când e una nesărată sau jignitoare mă supăr rău, un băiat cu cei 7 ani de acasă, unul care știe să respecte pe cei care mă respectă la rândul lor, sunt de treabă, am un spirit de echipă foarte bine dezvoltat și ajut pe oricine la nevoie, chiar dacă nu am să primesc înapoi acel ajutor oferit, așa sunt eu, un om care ajută la greu pe oricine. Sunt tipul de om care se supără repede, dar totodată îmi trece repede,dar nu uit nimic. Am facut 6 ani de taekwondo, avand centura rosie cu tresa neagra, dar renuntand din cauza faptului ca nu mai aveam timp sa invat si sa ma ocup de pasiunea mea, gaming-ul. Desi credem ca sunt sociabil, acest lucru s-a dovedit a fi fals, lucru ce mi-a dat mari batai de cap eu neavand mai mult de 2 oameni cu care rareori vorbeam dar ii consideram prieteni. Acest lucru nu m-a dezavantajat nicidecum, ba dimpotriva, m-a calit. Am trecut prin multe greutati ale vietii, (lucruri prea personale pt a fi zise) dar pana la urma am reusit sa ma integrez intr-un colectiv ce-l numesc clasa a 10-a A, clasa ce a reusit sa-mi dea un lucru de mult pierdut, pritenia lor, cu multi colegi stiindu-ma de dinainte. Bun, cred ca am zis tot ce am avut de zis. Sper ca fatpul ca am un level foarte mic sa nu ma dezavantajeze, cum zicea un vechi proverb: ''Nu judeca o carte dupa coperta.''
Alte informatii utile pentru noi: Multumesc pentru atentie si o zi buna!