Nume (joc):
Nume (real):
Varsta reala:
De ce ai vrut sa te apuci pe acest server:
Care sunt viitoarele tale planuri pe server:
De ce crezi ca esti pregatit pentru aceasta functie:
Descrierea ta personala(minim 7 randuri):
Alte informatii utile pentru noi:
Aplicatii Helper | Model de aplicatie
Posts 1 to 6 of 6
Share12018-07-05 19:53:21
Share22018-07-05 20:06:35
Nume(joc):xVincenzo
Nume(real):Adrian
De ce ai vrut sa te apuci pe acest server:Sunt satul de servere precum b..., cu admini si helperi care isi iau arfe si care daca indraznesti sa zici ceva rau de Shad0w se asigura ca nu ami ai nici un viitor pe acels server.
Care sunt viitoarele tale planuri pe server:Vreau ca acest server sa fie tot ceea ce celelalte servere mari nu sunt:un servar cladit si bazat pe respect, pe munca in echipa si pe incredere.
De ce crezi ca esti pregatit pentru aceasta functie:Deoarece, mai demult am reusit sa fiu admin pe un alt server destul de mare, si desi a trecut o periada de un an, sunt sigur ca o pot face din nou mai bine ca niciodata.
Descrierea ta personala(minim 7 randuri): Salut, mă cheama Adrian, am varsta de 16 ani, sunt din Bucuresti. Am să încep prin caracterizarea mea fizică, apoi trec la partea morală. Sunt un băiat de înălțime medie,saten,ochi caprui. Sunt un băiat bine crescut, cu un bun simț al umorului, înțeleg orice glumă, dar atunci când e una nesărată sau jignitoare mă supăr rău, un băiat cu cei 7 ani de acasă, unul care știe să respecte pe cei care mă respectă la rândul lor, sunt de treabă, am un spirit de echipă foarte bine dezvoltat și ajut pe oricine la nevoie, chiar dacă nu am să primesc înapoi acel ajutor oferit, așa sunt eu, un om care ajută la greu pe oricine. Sunt tipul de om care se supără repede, dar totodată îmi trece repede,dar nu uit nimic. Am facut 6 ani de taekwondo, avand centura rosie cu tresa neagra, dar renuntand din cauza faptului ca nu mai aveam timp sa invat si sa ma ocup de pasiunea mea, gaming-ul. Desi credem ca sunt sociabil, acest lucru s-a dovedit a fi fals, lucru ce mi-a dat mari batai de cap eu neavand mai mult de 2 oameni cu care rareori vorbeam dar ii consideram prieteni. Acest lucru nu m-a dezavantajat nicidecum, ba dimpotriva, m-a calit. Am trecut prin multe greutati ale vietii, (lucruri prea personale pt a fi zise) dar pana la urma am reusit sa ma integrez intr-un colectiv ce-l numesc clasa a 10-a A, clasa ce a reusit sa-mi dea un lucru de mult pierdut, pritenia lor, cu multi colegi stiindu-ma de dinainte. Bun, cred ca am zis tot ce am avut de zis. Sper ca fatpul ca am un level foarte mic sa nu ma dezavantajeze, cum zicea un vechi proverb: ''Nu judeca o carte dupa coperta.''
Alte informatii utile pentru noi: Multumesc pentru atentie si o zi buna!
Share32018-07-05 20:14:38
Nume (joc):SiNNNestro
Nume (real):Ipate Gelu
Varsta reala:14
De ce ai vrut sa te apuci pe acest server:ca e smecher
Care sunt viitoarele tale planuri pe server:ca sa urc in top
De ce crezi ca esti pregatit pentru aceasta functie:ca sa apar de hackeri
Descrierea ta personala(minim 7 randuri): Am cheama Gelu si am parul negru si am ochii caprui,sunt slab am putere ca un cal si cam atata sper sa fie ok
Alte informatii utile pentru noi: nu vreau sa fiu rau dar sunt cate-va baguri la trucker cam atata am avut de zis
Multa bafta cu sv :*
Share42018-07-05 20:16:02
Nume (joc): Kriptox
Nume (real): Cristian
Varsta reala: 14
De ce ai vrut sa te apuci pe acest server: Deoarece acum ceva timp qSile a mai avut un server si mi-a placut acel server (metheorit) si am zis sa dau o sansa si acestui server.
Care sunt viitoarele tale planuri pe server: Planurile mele pe viitor sunt : sa am o functie, o casa si masina.
De ce crezi ca esti pregatit pentru aceasta functie: Eu cred ca sunt pregatit pentru aceasta functie deoarece am experimentat si pe alte comunutati si cred ca acest server are nevoie de oameni pentru a ajuta playerii noi pe aceasta comunitate.
Descrierea ta personala(minim 7 randuri):
Salut, numele meu este Cristian si am varsta de 14 ani. Eu am mai multe pasiuni printre care se numara si cea pentru it. De asemenea imi place sa rezolv toate cuburile rubice. Detin o colectie de cuburi rubice formata din: pyramix, cub rubik 3x3x3, 4x4x4, 2x2x2, mirror. Am recorduri personale la cateva dintre aceste cuburi: la 3x3x3 de 50 de secunde, la cel 2x2x2 30 de secunde iar la pyramix 10 secunde. Imi place la fel de mult sa ma plimb prin oras cu bicicleta in timpul liber cu tovarasii mei. Visul meu este sa devin un om bun in IT si in toata treaba asta ce tine de calculatoare deoarece eu am o impresie ca acest domeniu va fi unul profitabil din toate punctele de vedere si va fi un job foarte cautat. Jocurile mele preferate sunt SAMP-ul si ETS 2 deoarece ambele jocuri sunt open world (ETS mai putin) si simuleaza viata reala. In aceasta perioada sunt mai activ deoarece dupa cum stiti este vacanta de vara si acum am mai mult liber pe care mi-l dedic in mare-parte in fata calcucatorului si telefonului. Hobby-ul meu este dupa cum am spus mai sus, de a ajuta perosoane cu diferite probleme la calculator si la instalarea programelor/jocurilor contracost. Este o mica afacere daca o pot numi asa si scot niste bani pe chestia asta. Imi mai place sa calatoresc pe la munte deoarece simt ca acolo este o alta viata: aerul este mai curat, este liniste si pace si nimeni nu te deranjeaza.
Alte informatii utile pentru noi: Nu.
Last edited by Kriptox (2018-07-05 20:21:44)
Share52018-07-06 11:48:07
Nume(joc):xVincenzo
Nume(real):Adrian
De ce ai vrut sa te apuci pe acest server:Sunt satul de servere precum b..., cu admini si helperi care isi iau arfe si care daca indraznesti sa zici ceva rau de Shad0w se asigura ca nu ami ai nici un viitor pe acels server.
Care sunt viitoarele tale planuri pe server:Vreau ca acest server sa fie tot ceea ce celelalte servere mari nu sunt:un servar cladit si bazat pe respect, pe munca in echipa si pe incredere.
De ce crezi ca esti pregatit pentru aceasta functie:Deoarece, mai demult am reusit sa fiu admin pe un alt server destul de mare, si desi a trecut o periada de un an, sunt sigur ca o pot face din nou mai bine ca niciodata.
Descrierea ta personala(minim 7 randuri): Salut, mă cheama Adrian, am varsta de 16 ani, sunt din Bucuresti. Am să încep prin caracterizarea mea fizică, apoi trec la partea morală. Sunt un băiat de înălțime medie,saten,ochi caprui. Sunt un băiat bine crescut, cu un bun simț al umorului, înțeleg orice glumă, dar atunci când e una nesărată sau jignitoare mă supăr rău, un băiat cu cei 7 ani de acasă, unul care știe să respecte pe cei care mă respectă la rândul lor, sunt de treabă, am un spirit de echipă foarte bine dezvoltat și ajut pe oricine la nevoie, chiar dacă nu am să primesc înapoi acel ajutor oferit, așa sunt eu, un om care ajută la greu pe oricine. Sunt tipul de om care se supără repede, dar totodată îmi trece repede,dar nu uit nimic. Am facut 6 ani de taekwondo, avand centura rosie cu tresa neagra, dar renuntand din cauza faptului ca nu mai aveam timp sa invat si sa ma ocup de pasiunea mea, gaming-ul. Desi credem ca sunt sociabil, acest lucru s-a dovedit a fi fals, lucru ce mi-a dat mari batai de cap eu neavand mai mult de 2 oameni cu care rareori vorbeam dar ii consideram prieteni. Acest lucru nu m-a dezavantajat nicidecum, ba dimpotriva, m-a calit. Am trecut prin multe greutati ale vietii, (lucruri prea personale pt a fi zise) dar pana la urma am reusit sa ma integrez intr-un colectiv ce-l numesc clasa a 10-a A, clasa ce a reusit sa-mi dea un lucru de mult pierdut, pritenia lor, cu multi colegi stiindu-ma de dinainte. Bun, cred ca am zis tot ce am avut de zis. Sper ca fatpul ca am un level foarte mic sa nu ma dezavantajeze, cum zicea un vechi proverb: ''Nu judeca o carte dupa coperta.''
Alte informatii utile pentru noi: Multumesc pentru atentie si o zi buna!
Ai primit functia de lider LSPD, mult succes cu aceasta
Si in timp poti avansa sa ajungi si helper.
Share62018-07-07 14:31:07
Nume (joc): .Mario.
Nume (real): Popescu Mario
Varsta reala: Am 14 ani.
De ce ai vrut sa te apuci pe acest server: Am vazut ca acest server are potential + ca este facut de Hackerii mei preferati.
Care sunt viitoarele tale planuri pe server: Pai, am obtinut functia de lider FBI si acum as dori sa obtin functia de helper, nu stiu daca o voi obtine, dar eu sper.
De ce crezi ca esti pregatit pentru aceasta functie: Am mai fost helper si pe alte comunitati cunoscute si mai mari, si am experienta, + cunosc destul de bine serverul si gamemode-ul.
Descrierea ta personala(minim 7 randuri): Salut! Ma numesc Popescu Mario Antonio si am 14 ani.Sunt pe clasa A-VII-A pe ultimul semestru.Am niste note destul de bune la scoala si as vrea sa merg la un liceu economic.Locuiesc la tara la vreo 8 km de Pitesti.Familia mea este foarmata din 3 membrii: Eu-Mario- Mama-Elena Tata-Marius.Sunt un baiat istet,sociabil si imi respect superiorii.Nu vorbesc urat si mai ales nu injur. Sunt inalt,am 1-70m,sunt saten si sunt slabut,am 47 kg.Studiez la scoala "Iordache Pacescu" din Leicesti.imi place sa ma joc pe calculator si mai ales SAMP.Joc samp din 2012.Nu ma laud dar studiez engleza de 5 ani si o stapanesc destul de bine,franceza nu o atiu chiar atat de bine.De obicei cel mai activ sunt in weekend dar si in impul saptamanii.Imi place sa port culori in functie de zi.Culoarea mea preferata e galbenul.Nu sunt bataus sau mai ales bagacios,imi vad de treaba mea si nu ma bag in treaba altora.Imi plac cainii dar in special pisicile.Am doua pisici si doi caini.Iubesc animalele domestice si nu as rani nici macar o musca.Sunt linistit si nu prea musculos.Sunt nascut pe 24.12.2003 in ajunul crăciunului.Sunt un fel de "cadou" adus de Mos Craciun pentru parintii mei.Imi place matura si nu imi place aerul poluat.Nu sunt contra fabricilor dar un aer curat iti da o senzatie de spirit mult mai buna.Sunt calm si foarte gamer ca sa zic asa.Imi plac lucrurile colorate si luminoase.Nu am frici de intuneric sau alte frici.Sunt curat,ordonat si niciodata nu lipsesc de la scoala sau de la vreo ora.Imi respect parintii si nu trec 0este cuvantul lor.Nu mananc foarte sanatos.Adica salata sau alte lucruri sanatoase.Imi plac bananele si morcovii.Imi place sa joc : SAMP,Cs Go;Ets2 etc.Imi place sa ajut playeri mai mici decat mine si nu ma cred superior fata de al player.Nu primesc sanctiuni ai sper sa fiu acceptat. Pai....Asta sunt eu,sper sa fiu acceptat.Ii multumesc liderului de atentia acordata. Cu drag,Mario! O zii frumoasa!
Alte informatii utile pentru noi: Sper sa obtin functia, o zii buna.
Last edited by .Mario. (2018-07-07 14:31:39)